Kaptajn Kaper i Kattegat

Jeg har fundet frem til et meget berømt spil, Kaptajn Kaper i Kattegat, som er et fantastisk, danskudviklet spil fra 1980’erne. Det var heldigt at jeg stadig har en 486’er liggende – men faktisk er det svært at komme i havn, fordi CPU’en er for hurtig. På mobil og computeren kan man heldigvis spille MobilKaper, som er Javabaseret.
Jeg har også skrevet en artikel om spilletWikipedia.

3 thoughts on “Kaptajn Kaper i Kattegat

  1. Hej Steffen, har lige hentet DOSBox via dit link. Kan du forklare mig hvad jeg nu skal gøre for at ændre hastigheden i Kaptajn Kaper-spillet for jeg har stadigvæk problemet med at pc’en er for hurtig når jeg skal manøvrere i havn

    Mvh Henrik

  2. Kontrol+F11 og CTRL+F12 ændre hastigheden som emulatoren kører med. Så skulle du kunne spille det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *