Gmail er offline: Man får hvad man betaler for

Talrige medier rapporterer i dag at Gmail er nede. Computerworld er endda venlige at påpege at solen skinner udenfor. Nedbruddets årsag kendes pt. ikke, og det kan egentlig også være ligegyldigt for brugerne: De er enormt frustrerede. Googles troværdighed lider i dag et stort knæk.
Google skriver selv:

2/24/2009
We’re aware of a problem with Gmail affecting a number of users. This problem occurred at approximately 1.30AM Pacific Time. We’re working hard to resolve this problem and will post updates as we have them. We apologize for any inconvenience that this has caused.

Brugerne har glemt to ting

  1. Gmail er stadig i beta. Det kan derfor forventes at servicen ikke er klar til seriøs brug.
  2. De har aldrig betalt en krone for at benytte Gmail: There is no such thing as a free lunch. Man får hvad man betaler for.

4 thoughts on “Gmail er offline: Man får hvad man betaler for

  1. Rigtigt nok, Kristian – man får, hvad man vel betaler for. Men hvornår har der været problemer med Yahoo! Mail eller Hotmail? Jeg har i hvert fald ikke oplevet det. Så ja – det er et knæk i Googles troværdighed.

  2. @Mads… Bortset fra, at jeg er enig i, at Google naturligvis får skrammer i lakken, så bliver jeg nødt til at nævne, at jeg både har (haft) Yahoo og Hotmail – og har oplevet nedetid med begge disse produkter også…

  3. Men GMail er faktisk ikke længere i beta, det sammen med Google Docs var med til at fjerne den tvivl der var at implementere Googles apps i virksomheder.

  4. Okay, indlægget er skrevet dengang Gmail var i beta – men pointen er at man ikke skal sætte sin lid til gratis tjenester på nettet – og derfor ville jeg aldrig turde køre noget forretningskritisk på disse tjenester.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *